بیماری سلیاک واگیردار است - An Overview
بیماری سلیاک واگیردار است - An Overview
Blog Article
میوهها و سبزیجات خرد شده یا پوره شده مانند آووکادو، موز، هلو و سیب زمینی شیرین فاقد گلوتن هستند.
به ویژه اگر در خانواده سابقه بیماری سلیاک وجود دارد، احتمال ابتلای کودک به آن بسیار بالاست. سلیاک یک بیماری ژنتیکی است که میتواند از پدر و مادر به کودک منتقل شود.
همانگونه که پیش از این گفته شد، داشتن یک رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان مبتلا به سلیاک ضروری است.
با این وجود گاهی نیزممکن است بیماری سلیاک هیچگونه علائمی نداشته باشد.
بدین معنی که وزن کودک افزایش نمییابد و به سرعت همسالانشان رشد نمیکند. کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، وزنشان ۲۰ درصد کمتر از وزن ایده آل برای قدشان است و دور سرشان نیز کوچکتر است.
● به گفته موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی، "هیچ اطلاعات فعلی نشان نمی دهد که عموم مردم باید برای کاهش وزن یا سلامتی بهتر رژیم غذایی بدون گلوتن داشته باشند."
نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان میدهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده میشود.
بیماری سلیاک کشنده نیست و می توان با پرهیز غذایی از آن پیشگیری کرد. اما در صورتی که بیماری سلیاک به موقع درمان نشود ممکن است باعث بروز یکسری عوارض و یا حتی عامل ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان روده کوچک، بروز مشکلات عصبی،سوء تغذیه و کمبود کلسیم شود.
انواع میوهها و سبزیجات بیماری سلیاک عدم تحمل لاکتوز خرد شده یا پوره شده مانند آووکادو، موز، هلو، پوره سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین
راهنمای گام به گام ساخت توپک خزه ژاپنی و روشهای مراقبت از آن
ژیاردیازیس عفونت دستگاه گوارشی است که توسط یک انگل میکروسکوپی به نام ژیاردیا ایجاد می شود.
یبوست به صورت اجابت مزاج کمتر از سه بار در هفته تعریف می شود. ممکن است دلایل زیادی وجود داشته باشد که منجر شود این کمبود را تجربه کنید. مشکلات عصبی در داخل و اطراف کولون یا رکتوم ممکن است باعث کاهش مدفوع شود، همچنین مشکلات عضلات لگن و شرایطی که بر هورمونها تأثیر میگذارند، مانند بارداری یا دیابت، نیز میتوانند عامل این وضعیت باشند.
اما اگر میخواهید استعداد خود را برای سلامتی مطلوب ارزیابی کنید، چند قانون کلی وجود دارد که باید رعایت کنید.
سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.